onsdag 30 september 2009

Magasinet Jeanne dÁrc Living!


Köp den här!!!


Nu säljer jag magasinet
Jeanne d´Arc Living.
Fick nr 5 idag,
79:- är priset.

Och snart kommer varor
från danska Jeanne d´Arc,
väntar och längtar. .
/ Pia

tisdag 29 september 2009

Romantiska hem & Inspiration i vitt

Nu har den kommit!

En bibel för alla som brinner för shabby chic-inredning, boken "Romantiska hem & Inspiration i vitt" - nu finns den i min butik!

"För ett modigt hjärta är ingenting omöjligt" står det på första sidan. . .

Glädje..
Inspiration. .
Kreativitet. . .
Möjligheter!



söndag 27 september 2009

Kulturnatten



Oj vad roligt det var! Vilken stämning i Norrköping, så roligt att se folk strömma ut för att delta och uppleva kultur i alla skrymslen och vrår både på dagen och senare under natten. Det var verkligen folk ute hela tiden. Vi hade öppet från kl 10 till 24 och hade folk inne i butiken hela tiden - stort tack till alla er gamla och nya kunder som besökte oss under kulturnatten!


TACK till Robban för hjälpen med borden ,fotograferingen och inte minst tålamodet med mig under uppbyggandet av hemsidan!

TACK till Mia för att du lyste upp tillvaron för oss - både med lyktor och din närvaro! Ditt stånd med jättefina smycken utanför butiken var ett extra plus.

Och TACK TACK TACK syster Annica för att du jobbade hos mig och höll ut ända fram till "miss i nassen". . Du fixar ju till och med kassan nu ;-) !
/ Pia

fredag 25 september 2009

Äntligen. . .

Nu är den äntligen uppe - SKYLTEN!!
Jag är sååå glad och nöjd, nu syns det verkligen att det är en butik och så får man en hint av vad butiken erbjuder.Perfekt timing lagom till kulturnatten imorgon!Jag kör inget speciellt jippo imorgon men jag tänker hålla butiken öppen så länge jag orkar :-)
Hoppas på många besökare!

Hej så länge / Pia



torsdag 17 september 2009

Kuddar, kuddar, kuddar. . .

Hur många kuddar har Du hemma?
En, två, tre??

Alldeles för lite!!

Kuddar ska man ha massor av - en hel hög i sängen, ett gäng i soffan, en fin i fotöljen, en snygging i hallen. . .

Kuddar är helt klart ett mysigt inslag i hemmet och mjukar upp och sätter stilen. Större kuddar med tänkvärda texter är som tavlor - underbara blickfång.

Nu har jag kuddar i linnetyg med text i butiken och även linnekuddar med fransk text. Runda kuddar i svart och vitt med broderi och fyrkantiga svarta med broderi i mitten. De härliga runda volangkuddarna är tillfälligt slut men det kommer in nya lite senare i höst.

Missa inte höstmarknaden på Färgargården lördagen den 19 september. Vädret ska bli bra så vi hoppas på en lika rolig marknadsdag som i våras fast nu får höstfärgerna spraka!

Mys på i höstmörkret / Pia




torsdag 3 september 2009

Lammskinn

Nu har jag precis fått in 4 nya lammskinn, tre vita och ett helt underbart grå/svart!


Skinnen kommer från en gård utanför Norrköping där lammen har haft ett helmysigt liv. Skinnen är beredda i Tranås - det enda stället i Sverige som bereder skinn idag.
Skinnen är tvättbara i maskinen, praktiskt och enkelt.


Jag skulle vilja påstå att köper man ett lammskinn så har man gjort en investering för livet. Själv skaffade jag ett skinn för femton år sedan till min dotter - till barnvagnen, på golvet, i pulkan osv - och nu har jag fötterna på det i soffan, lika fint som när jag köpte det!

I söndags var jag på Formex-mässan och botaniserade. . Är rätt nöjd måste jag säga. Första varorna in blir den helt fantastiska boken "Romantiska hem & inspiration i vitt". Hoppas de kommer snart!!

Ha det bra / Pia