torsdag 29 april 2010

Blomista


Nu har vi gått med i blomsterförmedlingsföretaget BLOMISTA så nu kan vi erbjuda våra kunder möjligheten att skicka blommor till hela Sverige. Gå gärna in och kolla på deras hemsida www.blomista.se.
Mycket kul att stå på Knäppingsborg under tjejkvällen! Tack till alla trevliga kunder som vi hade under kvällen och som hittat upp till butiken i veckan.
NT skrev ju ett litet mysigt repotage om butiken i tisdagens "Hem & Trädgård"´sbilaga. Jätteglad blev jag över den snälla texten och de fina bilderna och det känns som om den har lockat upp lite nya kunder till butiken. Mycket trevligt!
Valborgsmässoafton har jag öppet 11-18 och lördagen den 1 maj har vi stängt.
Ha en jättemysig helg /Pia

söndag 25 april 2010

Tjejkväll på Knäppingsborg!

Varmt välkommen att besöka oss på Knäppingsborg under tjejkvällen!




onsdag 7 april 2010

Drömhem & Trädgård

Nu måste ni kolla in senaste numret av Drömhem & trädgård!! Jag har lyckats få med varor från butiken i ett repotage som hamnade på förstasidan till tidningen och som återkommer längre in i tidningen med flera sidor text och bilder och många saker kommer ifrån min lilla butik - ROLIGT!

Det är så himla kul att det är så många som ser och uppmärksammar sådana här grejjor och man får en fantastisk respons från folk runt om i landet som hör av sig och frågar om artiklarna och det är många nya nyfikna som hittar in på min hemsida och alltid kommer det lite nya kunder som blivit sugna på en titt i butiken, härligt.











Eftersom jag IGEN har slarvat bort kamerasladden ( hopplösa jag ) så kan jag inte presenter några nya bilder. . . men här serverar jag lite av skissbilderna från repotaget på verandan - håll till godo. Det är kul att se hur de jobbar och vilket fantastiskt jobb de gör med sina bilder.






Jag har fått lite hjälp från en tjej som går floristutbildningen på Himmelstalundsgymnasiet här i Norrköping, eller Hagagymnasiet Florist heter det väl korrekt. Hon heter Annika och är jätterar och duktig, VÄLKOMMEN!
Annika och jag jobbade tillsammans hela dagen igår med att plocka bort påsken och ta fram vårkänslorna. Vi plockade också upp lite nya blommor och varor i butiken - bilder kommer när sladden dyker upp, snälla sänd mig en tanke :-)
bla har vi fått in en jättefin skyltdocka. . .
Ha det gott och ta hand om er
/ Pia