fredag 24 juli 2009

Snart är det dags. . .


. . .att öppna igen, och inte en möbel har jag gjort klart på semestern, oj vad jag har haft det skönt :-) !

Ingen skada skedd, jag hinner under hösten. På söndag är det auktionsdags igen och jag hoppas på nya fynd. Jag hade planerat en resa/studiebesök till Vadstena Antik under sommaren men det har jag också skjutit upp till hösten. Jag tror att de har mycket fint där, öven iordninggjorda möbler.


En liten pärla att besöka är "Vilgots Antik" i Söderköping. Det ligger på Skönbergagatan, straxt innan Söderköpings Brunn, i en härlig gårdsmiljö med röda gamla hus. Det ligger även en krukmakare på samma gård. Mycket charmig miljö, härliga saker från golv till tak och dessutom en jättetrevlig butiksföreståndare! Titta in om ni gillar gamla saker och har vägarna förbi!


En kär vän var hemma hos mig igår och "dumpade" ett helt billass med härligt skrot blandat med vaser, stolar, en kommod, brickor osv osv - STORT TACK!!


På måndag ska jag smygstarta i butiken med att sätta upp lite hyllor på väggarna, förhoppningsvis får jag det att sitta bra. Det är ju ett härligt gammalt hus med tjocka tegelstensväggar, inte alltid så lätt att få saker att sitta uppe. .


Tjing så länge

/ Pia

3 kommentarer:

 1. Intressant, inspirerande, imponerande och detta redan i början på bloggandet, lycka till i fortsättningen Gun o Hans

  SvaraRadera
 2. Hej gumman! Hoppas du har haft det bra under din veckor.Det är en jätte fin blogg. Den ska vi följa med ett stort intresse.

  Många kramar Camilla och Stefan

  SvaraRadera
 3. Stefan undrar över tjocka väggar?
  Vill du ha hjälp?

  SvaraRadera