onsdag 13 januari 2010

Nyinkommen ängel

Visst blir man glad av den här lilla härliga ängeln :-) ! Hon har en man och några små barn också, alla lika ljuvliga. Papporna sålde jag slut på direkt men mamman och barnen finns det kvar av. Jag har köpt in en häftig häxa också som får komma fram till påsk. . .

Nu är man sugen på lite nytt efter julblommorna även om amaryllisarna fortfarande är vackra och hyacinter funkar ett tag till. Jag har dekorerat i fönstret med ljusblå pärlhyacinter och svagt rosa begonior i samklang med olika gröna nyanser. Tina Hellmans limegröna Stureofskrukor gör sig toppenbra till dessa växter.


Varifrån kom städnojjan?! Direkt efter trettonhelgen fick jag bara ett enormt behov av att rensa, röja och städa i butiken! Nu har jag gått igenom hela butiken, dammat och skyltat om, så nu sitter jag här och njuter av den nya ordningen.


Nya numret av magasinet Jeanne dÁrc Living har precis kommit och ligger på disken. Välkommen in att skaffa dig ditt egna exemplar. Magasinet är fullt av härliga bilder och repotage som vanligt!

Ta hand om er / Pia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar