onsdag 28 september 2011

Mustiga höstfärger

Tänk, det händer något konstigt med mig vid den här tiden varje år - och det blir värre och värre för varje år ...
Jag får någon märklig crush för alla härligt mustiga höstfärger :-D
Det inhandlas orange rosor, färgsprakande eucalypthus, höstfavoriten ´Tom Pearce`- en gul/orange/vinröd storblommig chrysantemum, strelitzia och mycket annan i liknande färgskala som enbart gästspelar i butiken den här tiden på året. För att inte tala om allt läckert grönt som finns att kombinera med - kronärtskockor, curcumia, gräs av alla de slag, bär och nypon, tistlar för att nämna några. Jag gillar definitivt den här tiden och alla dess vackra och häftiga snittblommor !!
Nu märks också ett växande behov av snittblommor/ krukväxter inomhus. Trädgårdens blommor börjar ge upp och sommarplanteringarna behövs fräshas upp inför en förhoppningsvis härligt skön och lååång höst. Här finns också en hel bunt härliga lite annorlunda höstväxter - klockljung, underbara bärljung, alunrot i alla möjliga färger, böljande gräs, prydnadskål, taklök mm mm.

Idag passar jag på att visa upp de omdekorerade fasadhjärtanen som hänger i Knäppingsborg - i mustiga höstfärger of course... ;-) Kära trädgården har fått bidra med kastanjer som små smycken bland allt det gröna. Me like!

Hörs snart igen / Pia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar