onsdag 25 januari 2012

Nyheter inför våren!

Nu har vi varit på inköp och inspirationsresa till Formex-mässan i Stockholm. Mycket snyggt as usual så det gäller att välja en bra mix av varor som tillsammans skapar härlig stämning i butiken.
Jag gillar skarpt alla härligt naturliga material och enkla former som vi såg många exempel av på mässan, sååå sugen på att fylla hela butiken med björkar !! :-)
(ska jobba på det, ska bara ta alla hjärtans dag först... )

På den här mässan hade jag fokus på krukor och urnor till vårens alla växter, mycket krukor blev det på bekostnad av så mycket inredning som jag OXÅ vill ha...
Jag har satsat på en leverans av snygga, enkla stora urnor att ha på balkong eller i trädgården. Jag känner att jag saknat det tidigare år, det kan vara svårt att hitta i centrala Norrköping så jag hoppas dom går att sälja, jag tror det.

En ny leverantör som jag nosat på ett tag är Ylva Skarps företag Skarp Kalligrafi som jag beställt lite stilfulla och vackra kort ifrån samt lite plancher, kuddar, poesi-träd ( så härliga! ) mm från. Det ser jag jätte mycket fram emot och lite extra kul att Ylva inte tidigare har någon återförsäljare i Norrköping. Så fort de kommer ska jag lägga ut lite bilder, jag lovar. Önskar att plånboken tillät inköp av någon av hennes handtextade tavlor som hon gjort på trä - de är såå fina och alla är unika.
I senaste numret av Plaza Interiör finns hennes vackra hem med, måste ila och köpa..

Lite nostalgiska servetter inhandlades oxå på mässan, något som länge efterfrågats men icke är så lätta att få tag på. Nu dimper det snart ner ett gäng underbara modeller med tillhörande ljus till en del färger. Påfyllt är också lagret med nostalgitags som vi haft tidigare i butiken.

Lite till påsk, lite till examen och student-tider, lite till balkong och trädgårdstider och ett och annat till hemmet stog på inköpslistan. Jag är nöjd, resultat kommer.

Tack för er uppmärksamhet, på återseende / Pia



































Inga kommentarer:

Skicka en kommentar