söndag 27 september 2009

KulturnattenOj vad roligt det var! Vilken stämning i Norrköping, så roligt att se folk strömma ut för att delta och uppleva kultur i alla skrymslen och vrår både på dagen och senare under natten. Det var verkligen folk ute hela tiden. Vi hade öppet från kl 10 till 24 och hade folk inne i butiken hela tiden - stort tack till alla er gamla och nya kunder som besökte oss under kulturnatten!


TACK till Robban för hjälpen med borden ,fotograferingen och inte minst tålamodet med mig under uppbyggandet av hemsidan!

TACK till Mia för att du lyste upp tillvaron för oss - både med lyktor och din närvaro! Ditt stånd med jättefina smycken utanför butiken var ett extra plus.

Och TACK TACK TACK syster Annica för att du jobbade hos mig och höll ut ända fram till "miss i nassen". . Du fixar ju till och med kassan nu ;-) !
/ Pia

2 kommentarer:

  1. God morgon!! Vilken härlig helg du har haft.Hoppas allt har gått bra.Vi ses i veckan
    kram Anni

    SvaraRadera
  2. Det var ju en underbar kväll. Alla dessa människor som var så glada och tyckte livet denna kväll var toppen. Och vi hade det ju så trevligt. Det där med kassan behöver man ju träna på mer så det inte blir fel.. Kul var det iallafall och din är affär är så underbar att vara i. Förstår att du trivs i din lilla "sista supen"
    Kramen Annica

    SvaraRadera