onsdag 30 september 2009

Magasinet Jeanne dÁrc Living!


Köp den här!!!


Nu säljer jag magasinet
Jeanne d´Arc Living.
Fick nr 5 idag,
79:- är priset.

Och snart kommer varor
från danska Jeanne d´Arc,
väntar och längtar. .
/ Pia

4 kommentarer:

 1. Hej Pia!
  Så braaa att du kommer att ha tidningen hos dig! Det konstiga var att igår kväll så tänkte jag att jag skulle prata med dig om just den här tidningen, och att du borde ha den i din butik... Så nu när jag såg det här fick jag gåshud.. Sänder du telepatiska vågor till mig?
  Kanonbra blir det, och här har du en kund direkt på den tidningen...
  Kram
  Marie

  SvaraRadera
 2. Och så spännande med mer varor därifrån också...
  glömde säga det...
  Kram
  Marie

  SvaraRadera
 3. Ohhhhhhh vad jag önskar att du hade öppet en stund på söndagarna. Står utanför varje söndag o försöker kika in....du skulle ha en trogen kund varje söndag..Dottern är o dansar i kvarteret och jag har 40 min väntan..men men kanske nån gång att ja kan få till det och komma när du har öppet och inte bara behöva fönstershoppa..

  SvaraRadera
 4. Aha... Nu vet jag vad är det för butik där=) Förr dansade min dotter på Folksuniversitetet (som Anonym sa förre mig) och jag såg ibland att det fanns en Blomsteraffär men gick aldrig in, då blommor behövde jag icke ;)
  Men nu vet jag att det finns en butik för mitt smaK! Va roligt! Nästa gång är jag i stan kommer och hälsar på! Riktigt kul att hitta till dig! Har du boken Romantiska hem & ... hemma?
  mvh framtidens trogen kund?

  SvaraRadera