måndag 22 februari 2010

Snart påsk!


Nu är det inte så långt kvar till påsk, vilket också brukar innebära VÅR!!! Jag måste säga att jag är lite tveksam iår...
Kan det vara möjligt att jag måste exponera alla påskliljor INOMHUS?? Nej det vill jag inte, jag vill ha vårsol och vårlökar på trappen :-)Nu har det kommit en leverans varor ifrån Jeanne dÁrc.
Jag beställde lite av deras underbara påskägg och påskkort - men ack för lite inser jag efter bara en vecka.. Det har också kommit äggkorgar, ljusstakar, doftpåsar, spets på metervara, bönekort, stor kotte och en helt fantastisk vattenkanna, två sorters kuddar med kvinnomotiv och fat på fot. Mmmmmm.......
Nu droppar det in lite varor nu som då under hela våren samtidigt som jag hoppas få lite tid till att renovera lite möbler. Just nu håller jag på med ett jättefint litet skrivbord och ett halvmånebord som ska målas vita. Förhoppningsvis är de klara till nästa vecka . Jag sålde ett jättegulligt klaffbord nyligen och imorgon ska jag leverera en munkstol. Kul!
Imorgon gäller det väl att planera in en stunds snöskottning innan man kan öppna upp butiken. Jisses vad snö vi fått iår!
Nu börjar det droppa in blivande brudar i butiken som planerar inför sin stora stund i sommar. Ni är såå välkomna och jag blir så glad att få förtroendet. Jag har fått in en beställning på en hårkrans till en brud - vackert!
Ta hand om er i snön / Pia

3 kommentarer:

 1. Hejsan svejsan!
  Jag är så nöjd med mitt besök hos dig igår! Körsbärskvistar fick sin plats och snart ska jag pyssla mina egna påskägg ;)

  Tack för att du finns! Jag kommer flera gånger till dig ! :)

  kram OLg@

  SvaraRadera
 2. Hej Pia!
  Glömde fråga dig om videkvistar när jag var inne idag.
  Kom på det när jag kom hem.
  Kommer du att få in det?

  Helene

  SvaraRadera
 3. Hej Pia!
  Hoppas allt är bra, gud vad mycket fint du har fått in åååååå ägg jag älskar ägg.Var uppe i Stockholm i går var inne på Årstiden och Ambiance men det var en besvikelse PIAS ÄR BÄST.
  KRAM Anni

  SvaraRadera