fredag 5 mars 2010

Nu har den kommit!

Mmmmm vad härligt - nu har ängeltavlan som var med i förra numret av Drömhem & Trädgård kommit hem igen, den är så vacker !

Det har även kommit nya keruber som hänger från taket, vita den här gången. Jag har även beställt stenfärgade keruber som kommer in under våren.
Lite nya byster & änglar har också kommit.

Idag har solen varit framme och delat med sig av sin energi och glädje - underbart! Kunde tillochmed ha butiksdörren öppen en stund på eftermiddagen :-)

Njut av solen / Pia


3 kommentarer:

 1. Hej!!
  Skänken år såld , äntligen. Hoppas allt är bra med dig. Kommer och hälsar på dig i veckan.Kram Anni

  SvaraRadera
 2. Hej hej.

  Först och främst måste jag bara få säga att det har varit ett sant nöje att kika runt på både din blogg, och din hemsida. Vad jag inte kan förstå är hur jag, som gammal söderköpingsbo, men många besök i nkpg, missat din butik, shabby chic-besatt som jag e:), det är för mig en gåta, hehe.

  Men nu är det så att jag kommer till nkpg i alla fall, nästa vecka, och då är den stora frågan, om du har de vita krukorna från sturehof? och vad är i så fall priserna?

  Hoppas du kan ge mej lite info...Åhh vad jag längtar tills jag får gå i din butik.

  Kram Camilla

  SvaraRadera
 3. Hej Camilla.
  Du är så varmt välkommen till min lilla butik!
  Vad kul att du gillar Sturehofs-krukorna, jag älskar dom oxå. Just nu är det väldigt utplockat, jag ska hämta en ny leverans må 22 mars. Jag har de raka och runda krukorna med veckad kant. Krukorna finns i sex olika storlekar och priserna är(hoppas jag minns rätt nu..) : Raka krukor: 129/179/259/359/449/549 Runda krukor: 149/199/299/399/499/599. Jag har vita och limegröna och ett fåtal svarta hemma. Mvh Pia

  SvaraRadera