onsdag 7 april 2010

Drömhem & Trädgård

Nu måste ni kolla in senaste numret av Drömhem & trädgård!! Jag har lyckats få med varor från butiken i ett repotage som hamnade på förstasidan till tidningen och som återkommer längre in i tidningen med flera sidor text och bilder och många saker kommer ifrån min lilla butik - ROLIGT!

Det är så himla kul att det är så många som ser och uppmärksammar sådana här grejjor och man får en fantastisk respons från folk runt om i landet som hör av sig och frågar om artiklarna och det är många nya nyfikna som hittar in på min hemsida och alltid kommer det lite nya kunder som blivit sugna på en titt i butiken, härligt.Eftersom jag IGEN har slarvat bort kamerasladden ( hopplösa jag ) så kan jag inte presenter några nya bilder. . . men här serverar jag lite av skissbilderna från repotaget på verandan - håll till godo. Det är kul att se hur de jobbar och vilket fantastiskt jobb de gör med sina bilder.


Jag har fått lite hjälp från en tjej som går floristutbildningen på Himmelstalundsgymnasiet här i Norrköping, eller Hagagymnasiet Florist heter det väl korrekt. Hon heter Annika och är jätterar och duktig, VÄLKOMMEN!
Annika och jag jobbade tillsammans hela dagen igår med att plocka bort påsken och ta fram vårkänslorna. Vi plockade också upp lite nya blommor och varor i butiken - bilder kommer när sladden dyker upp, snälla sänd mig en tanke :-)
bla har vi fått in en jättefin skyltdocka. . .
Ha det gott och ta hand om er
/ Pia

6 kommentarer:

 1. Hej !
  Vad kul med reportaget ! Jag ska köpa tidningen.
  Vilka fina bilder du visar, nu blir jag ännu mera sugen att komma till din butik igen. När har du öppet i sommar ? :) Jag vill gärna skriva om dig på min blogg, är det ok ??

  Kram
  Anci

  SvaraRadera
 2. Så underbart, prenemunerar på tidningen o kände direkt igen dina saker, underbart!
  Tänkte Pia, glömde du bort bilden på skåpet till mig, men det är ok, jag kommer in till så snart jag blir ledig............I love your store, kram

  SvaraRadera
 3. Visst har jag glömt - FÖRLÅT!!
  Bild och mått kommer imorgon, i promise...

  SvaraRadera
 4. Hej !
  Nu kan du läsa mitt inlägg om din underbara affär på min blogg !

  Trevlig helg

  Kram
  Anci

  SvaraRadera
 5. Så roligt för dig!!! Det är ju mycket givande att synas i stor media! :))) Så glad för dig!

  Snart dags att komma till dig för att inspireras och bli av med lite pengar ;)

  kramar från Söderköping! Olg@

  SvaraRadera
 6. Hejsan Pia, hittade hit pga Drömhem & trädgård. Jättefint repotage, synd att din butik ligger för långt bort för att besöka.
  Ha det gott MVH Marie

  SvaraRadera