onsdag 1 september 2010

Torghandel på Knäppingsborg

I lördags var vi gästartister i kvarteret Knäppingsborg - mycket trevligt!

Solen sken och folk strömmade in i kvarteret för att mingla, shoppa, njuta och spisa. Vi kommer köra lite torghandel i kvarteret ihop med Gåsbäckens odlingar i fyra lördagar, förra lördagen och tre till. Vi har satsat på gladiolus, vita liljor, solrosor, färdiga buketter och lite blandat i snittblomsväg. Vi har också med oss ett brett utbud av höstfägring i alla dess former - perenn ljung, hebe, murgröna, penningblad, irländsk ljung, bärljung, bollchryss och en del annat smått och gott.
Många vill inte köpa ljung för tidigt för de känner som om hösten vore här då... med jisses, kalla det sensommar om ni vill! själv älskar jag hösten med alla vackra färger och famförallt det lugn som den för med sig. Man flyttar in efter sommaren, tänder ljus och myser, i like!

Butiken kommer vara öppen som vanligt de här lördagarna mellan 10-13 medans torghandeln pågår mellan 10-16, varmt välkomna! Det blir inget Färgargården för oss i höst då det krockar med Knäppingsborg, men så är det - man kan inte vara med på allt.

Ta hand om er / Pia
1 kommentar:

  1. Å vad härligt. kommer absolut på lördag.Kram Anni

    SvaraRadera