tisdag 3 maj 2011

Oj, vad vi trivs :-)

Hej på er!
Oj, vad jag blivit dålig på att uppdatera min blogg, jag ska verkligen försöka bättra mig - ursäkta :-/

Idag har jag lagt in lite bilder från butikens framsida. Robert som hjälper mig med min hemsida och även fotar alla fantastiska bilder har kämpat med att få till EN bild på butiken utifrån som vi kan använda på hemsidans startsida - tidigare hade vi ju en jättecharmig bild på Sista Supen - men det visade sig vara jättesvårt. Istället har vi delat upp butikens utsida i flera mindre bilder som Robban sedan har satt ihop i ett litet collage - jag är mycket nöjd! Så skönt att samarbeta med proffs!!
Nu är det bara några små detaljer kvar på startsidan - Knäppingsborgs logotype ska dit tex - så kan vi börja fylla på med nya bilder från butiken och även passa på att ta lite nya personal bilder.
Kolla in www.piasbotaniska.se

Annika följde ju med mig från butiken i Västgötebacken och nu har jag en ny tjej som heter Anna som har börjat hos oss, hon är glad, positiv och har ett härligt sätt mot kunderna vilket jag gillar OCH har dessutom lång erfarenhet av att arbeta i blomsterbutik. Anna har under sin floristutbildning jobbat på Blåklinten och efter avklarad utbildning jobbat många år på Akleja i innan hon tog steget och startade butiken ZINK på Skolgatan. Efter att ha sålt butiken och hunnit vara mammaledig med härliga dottern Julia hade jag turen att Anna var sugen på att jobba med blommor igen!!
Anna är så välkommen till Pia´s Botaniska :-)

Jag har också turen att få jobba med Linneá som precis har sålt sin blomsterbutik "Linnea´s blommande värld" i Valdemarsvik och som med superkort varsel hoppade in och började jobba för några veckor sen - jag hoppas hon vill stanna kvar :-)

Anna, Annika och Linneá - only the best...

Och oj vad vi trivs i Knäppingsborg! Jag älskar min nya butik med alla sina charmiga valv och praktiska (!) utrymmen och framförallt trivs jag med den härliga puls som är i kvarteret och jag säger stort tack till alla nya trevliga kunder som hittat till oss tack vare flytten. Jag har också fått mycket bättre förutsättningar tack vare en större butiksyta, större snittblomskyl, jag har numera en lagerkyl samt att vi har en mycket större yta utanför butiken där vi kan exponera härliga sommarblommor - vi gillar läget och jag hoppas du gör detsamma!

Alla tjejjer - missa inte tjejkvällen i Knäppingsborg tisdagen den 10 maj från kl 18 - bara för tjejjer! Kolla in www.knappingsborg.se för mer info. Vi kommer ha lite kul grejjor för oss i butiken oxå.

Ta hand om er / Pia

1 kommentar:

  1. Grattis till nya butiken, måste genast komma och kolla:)
    Det ser såå himla fint ut!

    Marie

    SvaraRadera