lördag 11 juni 2011

Midsommarstång

Nu är midsommarstången på plats i Knäppingsborg och på onsdag börjar musikkvällarna utanför Mimmis Visthus - SOMMAR!! Vi är så nöjda med årets midsommarstång och midsommarveckan kommer spelmän och dansare att förgylla torget ännu mer.

Du har väl inte missat att Gåsbäckens odlingar startat sin torgförsäljning på torget utanför vår butik!? Härliga tomat oc kryddplantor, ägg o honung, jordgubbar och årets första primörer till högsta kvalitet , närodlat och ekologiskt. Passa på att gynna odlare som säljer med hjärtat.

vi har fått ännu en ny butik i kvarteret som heter No 18, skönhetsvård och härliga dofter förgyller nu kvarteret - gör ett besök vet ja.

Har ni inte planterat färdigt i era uteurnor är det hög tid att göra sina inköp innan sortimentet sinar, fram till midsommar är utbudet bra men sedan minskar det drastiskt. Vi fyller butiken med härliga sommarblommor nästa vecka till studenten, examen och sedan midsommarhelgen - marguriter, hortensia, gula och blå blommor och snitt kylen är fulladdad med sommarblommor till bordsdekorationerna och studentblomman - välkommen in!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar