lördag 4 juni 2011

Brudtider!


Juni är högsäsong för många bröllop och vi blir så glada när vi får förtroendet att leverera blommorna till sådana högtidliga tillfällen.

Ingen brud är den andra lik så varje brudbukett blir unik och även om två buketter skulle likna varandra så är alltid miljöerna olika, brudklänningarna varierar i oändlighet och brudgumarna blir bara stiligare och stiligare i sin klädsel. Tärnorna och marskalkarnas blommor
bestäms helt av deras klädsel, ålder och brudparets tema eller färger. Som sagt - inget bröllop är det andra likt och det är så roligt när vi lyckas skapa en bukett som bruden blir nöjd med och som motsvarar hennes ideér och förväntningar.

I helgen har vi levererat ut bla en brudbukett med enbart ljust rosa kallor, så vackert i sin enkelhet vilket passar bra till den häftiga brudklänning som bruden bär !!

En annan brudbukett är gjord av cerise hortensia, två sorters kvistrosor, pioner och freesia - härlig :-)
Vacker och väldoftande. Brudgum hade cousage med vit freesia och blå hortensia medans bestman och marskalk har coursage av cerise kvistros.

Tärnbuketterna bestod av enbart en magnifik hortensia! Kan man kalla det bukett när den bara består av en blomma... ?? Mkt fina blev dem i alla fall och jag hoppas brudparet hade en helt fantastisk dag i sommarvärmen!

tack för förtroendet!!


I veckan som kommer nu planerar vi för skapandet av Knäppingsborgs midsommarstång vilken ska resas på fredag den 10:e juni. Förra året var ju premiäråret för en midsommarstång på färskvarutorget och vi tackar för att vi får göra den igen. I år gör vi ju den direkt på plats så det behövs ingen kranbil som förra året för att få den på plats...

I lördags var det premiär för Gåsbäckens odlingar att ha torgförsäljning i Knäppingsborg - de sålde ägg, honung, lök, tomatplantor av alla de slag och

kryddväxter för att inte glömma jordgubbar!
Mycket efterlängtat. Den här veckan kommer de att stå på lördag igen medans de nog kommer redan onsdag veckan efter det för att sedan komma regelbundet hela sommaren. Så härligt och fräsht med bra och närodlade grönsaker precis utanför dörren, jag längtar tills derar goda potatis är klar!

Ta hand om er och njut av sommaren / Pia


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar