torsdag 3 maj 2012

Brud-tider!!

Nu är det högsäsong för bröllop!

Vi blir så otroligt glada när vi får förtroendet att hjälpa till att skapa bröllopsblommor. Det roliga är att ingen brudbukett är den andra lik!

Vanligtvis kommer den blivande bruden in till butiken för att prata brudbukett och då brukar jag be om att få se en bild på klänningen som hon har valt. Det är de viktigaste komponenterna tycker jag innan vi börjar prata blommor - att få träffa bruden, se stilen på brudklänningen och få veta om det är något särskilt tema på bröllopet. Efter det brukar jag fråga om hon har några särskilda önskemål på färg, form eller särskilda blommor sedan är det bara att börja ta fram förslag tills den blivande bruden är nöjd och har hittat just SIN bukett. Det är ju en sådan otroligt viktig dag och sin brudbukett kommer man ju antagligen att minnas hela sitt liv så det gäller att vi verkligen hittar det Som passar varje brud bäst så hon blir riktigt riktigt nöjd - det är vårt mål!!

Här bifogar jag en bild på helgens bukett. En underbar droppformad bukett med lila prärienlockor, vita freesior, lila rosor, lila kvistrosor, murgröna, Texasgräs och hjärtan på tråd.

Hej så länge / Pia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar