onsdag 19 augusti 2009

Första möbeln klar!

Nu har flitens lampa lyst och första möbeln ut ur lillstugan blev ett helt underbart charmigt skåp - lagom :-) stort med rundade hörn och utskuren dekor nedtill.
Jag har satt ut det på Blocket för att få ut det till en större kundgrupp och passar samtidigt på att göra lite reklam för butiken. Men jag måste erkänna att det här skåpet klappar hjärtat lite extra för, det skulle passa VÄLDIGT bra hemma hos mig! Men då faller ju liksom hela affärsidén om jag skulle ta hem allt ...

Möbel nr 2 ut ur verkstaden blev den fina ljusgröna kommoden som jag har haft i butiken, kunden som köpte den ville hellre ha den vit så nu är den klar för leverans!

Näst på tur står ett litet slagbord, ett runt litet bord (redan beställt) och två spelbord. Tänk att gamla möbler kan förvandlas så mycket med lite slit och färg!

Nu går man i väntans tider inför Formex-mässan i slutet av augusti. Formex är ju den stora inköpsmässan där de flesta leverantörer finns representerade och man får en liten smakbit på nya trender och en stor portion inspiration! Jag brukar alltid bli så sugen på jul när jag åker bara. . tomtar, änglar och julpynt är uppdukat överallt.

Ha det bra / Pia

6 kommentarer:

 1. Hallå där ! Hittade din fina blogg ,vad kul.
  Den är ju jättefin ,lika fin som din affär.
  Och den ska vi göra reklam för det kan jag lova . Här kommer länken till min blogg
  http://homesweethome-bitte.blogspot.com/
  Hej så länge Bitte

  SvaraRadera
 2. Hej Pia!
  Jag liksom du har egen butik,fast min går ej att leva av så jag har ett "VANLIGT" ARBETE.
  Men det är så roligt med något eget.
  Kram Agneta

  SvaraRadera
 3. Jag måste nog komma in och titta snart igen...
  Kram
  Marie

  SvaraRadera
 4. Fin blogg, jag går ofta förbi din butik och tycker den ser så mysig ut. Nu måste jag verkligen titta in då det verkar vara mycket fint där inne ;o)
  Hoppas du har en trevlig kväll

  Kraam

  SvaraRadera
 5. Hej! Hittade hit via blocket, googlade direkt på pias botaniska blomster och kuriosa :)...vad mysigt och fint du har det. Ska absolut kika in i din butik när jag kommer till Norrköping. Det är tyvärr inte så ofta, trots att jag bor nästgårds (Linköping). Men, plötsligt händer det...och nu fick jag ju ännu en anledning att åka till trevliga Norrköping :)
  /Karin

  SvaraRadera
 6. Hej Pia!
  Vilken härlig blogg du har! Jag var inne hos dig idag och vi pratade om att börja blogga. Blir inspirerad så jag kanske dyker upp snart:) Kommer in i butiken snart igen!
  Kram Erika

  SvaraRadera