tisdag 2 november 2010

All helgona


Nu är det All helgona-helg och det är tiden då vi tänker lite extra på våra kära som gått bort, vi dekorerar gravarna och tänder ljus. Ohh vad vackert det är på alla kyrkogårdar den här helgen, stämningsfullt.
Vi säljer gravdekorationer för fullt och på fre 10-18 och lö 10-16 kommer vi stå på Knäppingsborg och idka lite torghandel igen ( håller tummarna att värmen håller i sig över helgen...)














Butiken är öppen som vanligt 11-18 men på lördag håller vi butiken stängd, men varmt välkomna ner till kvarteret Knäppingsborg och botanisera, vi har förutom gravdekorationer, gravljus och pumpor även amaryllis, hyacinter, tazetter, granar, cyklamen, gaultheria, multihyacinter och andra godsaker.


Snart är det bara tre veckor kvar till första advent och då är det väl härligt att njuta av vita vinterblommor i fönstrena - vita amaryllis i full blom och härlig doft från hyacinter. Jag tycker det är så roligt att vi mer och mer dekorerar och pyntar redan till första advent, det är ju det vi kan njuta alla mörka vinterkvällar i december! Mycket bättre än "julhysteri" sista veckan innan jul när man ändå har tusen saker att fixa. Som en kund berättade om sin barndom - "När man gick och lade sig kvällen innan julafton var det kaos i huset och när man vaknade på julaftonsmorgonen sken det om allt och alla , utom mamma för hon var precis slut!". Vi ska ju njuta av allt det vackra ljuset, inte slita ut oss...
Ta hand om er / Pia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar